Airedale Terrier

Airedale Terrier hunderaser. Ikke den største hunden, men likevel en formidabel vakthund om den blir trent til det.

Airedale Terrier, hunderaser, airedale, terrier

Airedale Terrier: Finn informasjon om rasen Airedale Terrier her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Ikke den største hunden, men likevel en formidabel vakthund om den blir trent til det. Den varsler om inntrengere og kan brukes som angrepshund om de får nødvendig hundetrening. Kan også bli flotte familiehunder, og er en svært allsidig rasehund. Airedale Terrier tilhører FCI seksjon mellomstore terriere. Airedale Terrier må sosialiseres for å unngå problemer i forhold til andre hunder i voksen alder. Må få bruke energien sin hver dag, for her er det mye energi som må bli brukt til sunne aktiviteter, hvis ikke kan det resultere i kjedsomhet og destruktiv adferd. Disse hundene er kjent for å være svært så glupe, og trives best om de får noen mentale utfordringer på daglig basis. Airedale Terrier liker å leke. Minimalt med røyting. Hoftedysplasi er et kjent problem hos denne hunderasen. Levealder fra 12 til 13 år. Airedale Terrier er fra England.

Per skriver:

Flotte hunder, men de har terrier-gemytt, hvilket vil si at de kan være litt sinte mot andre hunder, men som familiehunder er de veldig fine. Aktive og spreke hunder, har av erfaring ikke så mange helseplager i denne rasen, ikke det jeg vet om i alle fall

Eli skriver:

Har en Airedale terrier på 6mnd og jobber på en kennel hvor de avler denne fantastiske rasen.. Veldig lett-lærte og meget aktive hunder som trenger daglig mosjon. Har aldri opplevd noen aggressivitet i denne rasen og de er glad i både 2 og 4 beinte. Rasen kan virke ertete mot andre hunder. Er tro mot sin familie men kan fort bli overbeskyttende hvis man ikke sosialiserer de i tidlig alder. De tross alt kjent for å være en pålitelig vakthund. Kan trenes opp til det meste og trenger godt stell av pelsen. Denne rasen røyter ikke men burde trimmes minimum 3-4 ganger i året slik at pelsen ikke blir for lang. dette gjøres ved å nappe pelsen med nappekniv. Airedale terrieren ble brukt som redningshund under 1 og 2 verdenskrig

Nora skriver:

Airedale Terrier.Ja, jeg vil ha en airedale terrier om vi ikke må reise så langt. Noen som vet om en bra oppdretter av rasen?

Thea skriver:

Airedale Terrier observasjoner . Behagelig rasehund. Har lært meg å kjenne rasen, en airedale terrier. På alle måter fine hunder. God mot familien og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

Gjest skriver:

airedale terrier.Vi hDar hatt 2 av rasen. Den er overbeskyttende og vil passe på deg hele tiden overfor fremmende. Men en fantastisk fin rase.Den elsker barn og er snill mot familiens katt.Har du hatt denne rasen, finnes det ingen annen rase du vil ha. Den er en tøffing, lar seg ikke vippe av pinnen av større hunder. Den er en ekte terrier, men trenger en lun, men bestemt opplæring. Passer ikke som første hund for eldre.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]