Irsk staffordshireterrier

Irsk staffordshireterrier hunderaser. Mindre enn den amerikanske staffordshireterrier, men minst like energisk, om ikke mer.

Irsk staffordshireterrier, hunderaser, irsk, staffordshireterrier

Irsk staffordshireterrier: Få nyttig info om hunderasen Irsk staffordshireterrier her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Mindre enn den amerikanske staffordshireterrier, men minst like energisk, om ikke mer. Disse hundene er utmerkede vakthunder, men til tross for sitt litt hissige temperament kan du bli flotte familiehunder med riktig sosialisering. Disse hundene ble brukt som kamphund i Irland, og ble i noen kretser avlet spesielt med tanke på dette. De er små av størrelse, men likevel svært sterke til tross for størrelsen. Smerteterskelen er høy, og går de inn i en kamp vil de ikke gi seg før slaget er vunnet, eller før hunden fysisk ikke klarer å kjempe mer. Til tross for sin kamphund historikk er dette i dag en fantastisk familiehund dersom man gir den riktig sosialisering. Husk også at hunder som ble brukt som kamphunder ble terrorisert og mishandlet for med tanke på å vinne over en annen hund på en lukket arena. Slik behandling medfører selvsagt at hunden vil reagere helt annerledes enn om hunden blir tatt hånd om med omsorg og kjærlighet. En irsk staffordshireterrier blir lett familiens kjæledegge, og til tross for hva media skriver om pitbull hunder er dette en utmerket familiehund. Irsk staffordshireterrier blir lett glad i mennesker. Levealder: 10 til 16 år. Irsk staffordshireterrier kommer fra Irland.

Petter skriver:

Irsk staffordshireterrier.Vil gjerne ha en irsk staffordshireterrier om det hadde vært mulig.

Jakob skriver:

Irsk staffordshireterrier informasjon . Overveldende rase. Mer positivt enn negativt å si om irsk staffordshireterrier.. Uansett artige rasehunder. Hard og brutal trening bør unngås og en positiv opplevelse på alle måter.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]