Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier hunderaser. Yorkshire Terrier blir av FCI plassert i gruppen for toy terriere.

Yorkshire Terrier, hundeaser, yorkshire, terrier

Yorkshire Terrier: Få info om hunderasen Yorkshire Terrier her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Yorkshire Terrier blir av FCI plassert i gruppen for toy terriere. Yorkshire Terrier er hundevennlig. Yorkshire Terrier er hypnoallergisk men kan likevel forårsake allergiske reaksjoner. Rasehunden har stort sett god helse, men noen helseproblemer ligger til rasen. Normal levealder er 12 til 15 år. Yorkshire Terrier ble skapt i England.

Nina skriver:

pyntehund, veskehund... problemet med yorkshire terrier /yorkien er at de er veldig sta, vanskelig å dressere, og en hund som fremstår som en dille-dalle hund og jålehund, men som faktisk er mye hund under all den pelsen, her må du forvente et aktivt hundehold og en hund som liker å sprette opp og ned uten stans. Flyr rundt i huset og er veldig aktiv. Jeg har aldri hatt en slik yorkie men venninna mi hadde det og den var helt spinnvill! Ikke noe veskehund i alle fall.

Malin skriver:

Kose hund. Yorkier er små kan være veldig bjeffete på vind i huset, elskerer tur lærer fort, liker opmerkdomhet, er grei venn med andre hunder stor hund i liten kropp. (Kan mister alle melketennene )

Solstråle skriver:

Yorkshire Terrier erfaringer . Fantastisk rase! Jeg kjenner mange som eier yorkshire terrier. Disse er ekstremt milde hunder. Fin på alle måter selv om det selvfølgelig er store forskjeller mellom hundene også.

Sara skriver:

Yorkshire Terrier.Plutselig fikk jeg lyst å ha en yorkshire terrier hvis vi klarer å bli enige her i familien da. Hvor ofte må man gå tur med disse hundene?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]