Border Terrier

Border Terrier hunderaser. Border terrier benyttes til jakt på rovdyr i USA, og i andre deler av verden til jakt på mindre byttedyr.

Border Terrier, hundeaser, border, terrier

Border Terrier: Få informasjon om hunderasen Border Terrier her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Border terrier benyttes til jakt på rovdyr i USA, og i andre deler av verden til jakt på mindre byttedyr. Den har det typiske terriere temperamentet, men blir lett en morsom og flott familiehund. Border Terrier er i grupperingen for pinschere og schnauzere i FCI. Dette er smarte hunder, og litt mentale utfodringer i hverdagen er derfor en nødvendighet. Border Terrier er lekne hunder. men enhver hund kan utgjøre en trussel, og barn bør være under oppsyn når de leker med hunder. Border Terrier har ganske bra helse. Border Terrier er fra Storbritannia.

Hans-Tore skriver:

Border Terrier.Drømmer om en dag å kunne eie en border terrier hvis vi finner en da. Hva er viktig å vite om denne rasen? Ønsker å lære mer..

Petter skriver:

Border Terrier eier . Fremragende rasehund! Liker rasen mer enn noen annen, og er selv eier av en border terrier! Etter min mening ekstremt menneskekjære hunder! Lynrask til å ta til seg læring og på alle måter en flott rase for den spesielt interesserte.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]