Bedlington Terrier

Bedlington Terrier hunderaser. Bedlington terrier har blitt brukt som rottefanger såvel som en kortere karriere som kamphund.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bedlington terrier har blitt brukt som rottefanger såvel som en kortere karriere som kamphund. De bærer ikke preg av å ha et kamphund-temperament, men det er heller en umenneskelig behandling og provokasjon som gjorde at disse hundene kunne benyttes som kamphunder. I realiteten er dette en flott hunderase med mange gode egenskaper som familiehund. Bedlington Terrier tilhører FCI seksjonen for store og mellomstore terriere. Bedlington Terrier er hundevennlig. Bedlington Terrier tilhører de hypnoallergiske hunderaser og kan være et alternativ for allergikere. Levealder er 17 til 19 år. Bedlington Terrier har opphavet sitt fra England.

Petter skriver:

Bedlington Terrier erfaringer . Veldig fin rase dette er altså... Mye positivt med bedlington terrier. Så er de på alle måter flotte hunder. Kan være litt reservert men er vel forskjellig fra hvilken hund det er.

Knut skriver:

Bedlington Terrier.Vår familie vil kanskje få en bedlington terrier ... tro det eller ei, fine hunder! Har lite erfaring med hunder. Er dette en bra førstegangshund?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]