Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier hunderaser. Jack Russell Terrier er kjent for sitt temperament, og til tross for at den er liten av størrelse har den blitt benyttet i jakt på større rovdyr, og blir gjerne med på bjørnejakt.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Jack Russell Terrier er kjent for sitt temperament, og til tross for at den er liten av størrelse har den blitt benyttet i jakt på større rovdyr, og blir gjerne med på bjørnejakt. Jack Russell Terrier blir gruppert som små terriere i FCI sin klassifisering. Jack Russell Terrier er hundevennlig. Energiske hunder, men den praktiske størrelsen gjør at det er relativt lett å mosjonere den. En lengre fjelltur eller løpetur blir den gjerne med på. Dette er smarte hunder som krever utfordringer på det mentale planet såvel som på det fysiske. Jack Russell Terrier er full av lek og glede, og ryktet som hissigpropp er nok noe overdrevet. Levealder fra 15 til 17 år. Jack Russell Terrier har opphavet sitt fra Australia.

Mini skriver:

Jack Russell Terrier erfaring . Skjønn hunderase dette! Ikke det mest vanlige synet i Norge kanskje, men rart ikke flere skaffer seg en jack russell terrier. Ingen tvil om at dette er fredelige hunder. Ikke alltid den beste til å være hjemme alene og intelligent på alle områder.

Thea skriver:

Jack Russell Terrier.Ja, jeg vil ha en jack russell terrier om jeg finner en oppdretter med valper snart. Kan de være sammen med barn?

hundeeier skriver:

Temperament.Hei, Har selv en Jack Russell Terrier. Men den knurrer for mye på andre hunder. Dette merket jeg spesielt etter at den ble 1 år. Så ble den selvfølgelig bitt av en schæfer. Jeg ønsker å ta bort knurringen hans. Den er snill mot tisper stort sett. Men den kan knurre på hunder som ser skumle ut, slik som bulldog, boxere osv. Noen tipe til hvordan jeg kan bli kvitt dette? I verste fall så kan det ende opp med slåsskamp. Mvh

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]