Manchester Terrier

Manchester Terrier hunderaser. Manchester Terrier grupperes i klassen for mellomstore terriere (i Fédération Cynologique Internationale).

Manchester Terrier, hunderaser, manchester, terrier

Manchester Terrier: Få informasjon om rasen kjent som Manchester Terrier her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Manchester Terrier grupperes i klassen for mellomstore terriere (i Fédération Cynologique Internationale). Manchester Terrier er hundevennlig. Manchester Terrier er en rase kjent for å ha relativt god helse. Manchester Terrier kommer fra England.

Someone skriver:

De allerfleste manchestere er i god hold. En leken og kosen hund en kan ha mye glede av. Ikke smart å ha disse med katt i huset. Men det kan gå bra. Enkelt stell og mye glede. Men det finnes skyggesider. En MT er skeptisk til det meste som ikke er de nære. Bjeffer en god del. Det er arvelige sykdommer i noen linjer i Norge. Spesielt da nyresvikt og dessverre også kryptoide avkom. Dette gjelder noen oppdrettere. Sjekk opp med alle før du kjøper en Manchester. Desverre er ikke alle oppdretterene informative nok om sykdommer. Men det er alltid andre oppdrettere. Miljøet for Manchestere i Norge er lite. Sjekk opp de forskjellige kennelene først. Så kan det hende du kan unngå de som avler på dyr med genfeil i linjene

Ingrid skriver:

Manchester Terrier.Dette var en fin rase, vil ha en manchester terrier om vi ikke må reise så langt. Noen som kan si noe om denne hunderasen?

Svein skriver:

Manchester Terrier erfaring . Prima hunderase. Jeg eier selv en manchester terrier. Erfaringen min tilsier at dette er hensynsfulle hunder... Kan være en førstegangshund og et utmerket valg for den som ønsker seg en hund av denne størrelsen.

Mr Hansen skriver:

Fin hunderase men velg oppretter med omhu.Velg en seriøs oppdretter som avler på sunne linjer. Hold dere unna Tsar Ping. De avler kun etter utseende og informerer dårlig. Det er en kennel på Asker som virker mer seriøse

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]