Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier hunderaser. Irish Soft Coated Wheaten Terrier defineres i FCI som drivende jakthunder.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier, rasehunder, irish, soft, coated, wheaten, terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier: Les og lær om hunderasen Irish Soft Coated Wheaten Terrier her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Irish Soft Coated Wheaten Terrier defineres i FCI som drivende jakthunder. Det finnes ingen hund som ikke gir allergiproblemer. Irish Soft Coated Wheaten Terrier er meget vennlig innstillt ovenfor alle mennesker, fremmede såvel som de den kjenner. Minimalt med røyting. Kan få HD. Irish Soft Coated Wheaten Terrier har sitt opphav fra Irland.

Arild skriver:

Irish Soft Coated Wheaten Terrier.Drømmer om en dag å kunne eie en irish soft coated wheaten terrier om det finnes en god og seriøs oppdretter i nærheten.

William skriver:

Irish Soft Coated Wheaten Terrier anmeldelse . Ordentlig rase. Det mange ikke vet er at dette er veldig vennlige hunder ovenfor eieren. Er selv en eier av irish soft coated wheaten terrier. De er kanskje litt for spesielt interesserte, men de er tøffe kjæledyr. Må sosialiseres tidlig men det varierer vel fra hund til hund.

farris skriver:

omplasering av hund.mistet vår kjære hund for to dager siden. vi hadde en wheaten terrier.kan ikke betale så mye men han for det godt. Med venlig hilsen synnøve.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]