Bullterrier

Bullterrier hunderaser. Bullterrier har blitt benyttet som kamphund, og har i likhet med amstaff og pitbuller høy smerteterskel og en lyst til å sloss om den får en behandling og oppvekst der slik adferd fremprovoseres.

Bullterrier, rasehunder, bullterrier

Bullterrier: Les om rasen Bullterrier her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bullterrier har blitt benyttet som kamphund, og har i likhet med amstaff og pitbuller høy smerteterskel og en lyst til å sloss om den får en behandling og oppvekst der slik adferd fremprovoseres. En bullterrier som får omsorg og pleie vil ikke inneha noe kamphundinstinkt, og ved riktig sosialisering er den omgjengelig med både mennesker og dyr. Bullterrier blir kategorisert som bullterriere i FCI sin klassifisering. Bullterrier krever grundig sosialisering slik at den i voksen alder kan omgås andre hunder på en uproblematisk måte. og vil blir en favoritt blant barna. Vanlig levealder er 10 til 12 år. Bullterrier kommer fra England.

Jens skriver:

Bullterrier.Plutselig fikk jeg lyst å ha en bullterrier hvsi de er greie å ha med å gjøre? Hva koster de?

Alexander skriver:

Bullterrier innlegg . Prektig og ingenting negativt med disse. Har erfaring med en bullterrier! Dette er en type helt eksepsjonelt fredelige hunder. Kan være litt reservert og en hund som det er mye instinkter i.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]