Staffordshireterrier

Staffordshireterrier hunderaser. En mindre slektning av amerikansk staffordshireterrier.

Staffordshireterrier, hunderaser, staffordshireterrier

Staffordshireterrier: Få info om hunderasen Staffordshireterrier her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

En mindre slektning av amerikansk staffordshireterrier. Til tross for at de generelt er svært glad i mennesker kan de bli brukbare vakthunder. De er relativt små, men den lille kroppen har en overraskende styrke. Misbrukt som kamphund, og er avlet for å være hundeaggresiv. Det kreves derfor trening for at en straffordshireterrier skal gå godt sammen med andre hunder, spesielt hannhunder kan få problemer om de ikke sosialiseres på et tidlig tidspunkt. Denne hunderasen er lovlig i Norge, men ulovlig i andre land. Det finnes ingen farlige hunderaser, bare farlig oppdragelse og uansvarlig hundehold. En staffordshireterrier er relativt liten sammenlignet med amstaff. Staffordshireterrier blir av FCI plassert i gruppen for bullterriere. Staffordshireterrier er glad i mennesker, men bør få sosialisering på valpestadiet for at den også skal kunne omgås andre hunder på en fornuftig måte. Staffordshireterrier er generelt vennlig ovenfor fremmede. Staffordshireterrier er lekne hunder. Staffordshireterrier ble skapt i England.

Ingrid skriver:

Staffordshireterrier tips . Super hunderase. Har lært meg å kjenne rasen, en staffordshireterrier. De er på alle måter menneskekjære hunder.. Må ikke trenes med kjefting men med en mild hånd og et utmerket valg for den som ønsker seg en hund av denne størrelsen.

Hans-Tore skriver:

Staffordshireterrier.Kunne godt tenke meg en staffordshireterrier hvis jeg klarer å finne noen oppdrettere som jeg kan stole på da. Noen som vet hva en slik en koster?

Gjest skriver:

staffordshireterrier ønskes,har lånt en tideligere ,ønsker nå og eie en selv😀.Hei ønsker denne rasen da sønnen min hadde maken,har derfor litt kjennskap av rasen😀

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]