Boykin Spaniel

Boykin Spaniel hunderaser. Boykin Spaniel benyttes som jakthund, og vil lokalisere byttet med sin skarpe luktesans og sekundært ved å benytte sin hørsel.

Boykin Spaniel, hundeaser, boykin, spaniel

Boykin Spaniel: Finn informasjon om rasehundene Boykin Spaniel her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Boykin Spaniel benyttes som jakthund, og vil lokalisere byttet med sin skarpe luktesans og sekundært ved å benytte sin hørsel. Hunderaser som dette har mye energi på lager. Levealder fra 14 til 16 år. Boykin Spaniel kommer opprinnelig fra USA.

Måneskinn skriver:

Boykin Spaniel.Kunne godt tenke meg en boykin spaniel hvis det ikke er en så dyr rasehund. Hva kan dere som eier denne rasen si om disse hundene?

Thea skriver:

Boykin Spaniel observasjon . Kjempemessig hunderase. En fin hund som kan brukes til mye, har selv en boykin spaniel. En type kloke hunder.. Kan være en førstegangshund og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

Gjest skriver:

Hvor kan man kjøpe boykin spaniel i Norge evt Sverige.Hei, Vi har forelsket oss i Boykin spaniel rasen, men kan ikke finne ut om det er noen oppdrettere i Norge evt Sverige. Er det noen som vet og kan hjelpe oss videre? Det er supert om dere kan ta kontakt pr tlf om dere har tipe:-) Tusen takk! Mvh Hilde Siraas Myran 41211822

Gracie skriver:

Boykin Spaniel i Norge.Jeg har en Boykin Spaniel-tispe på 11 måneder. Hun kommer fra USA. Jeg er utrolig fornøyd med henne! Hun er usedvanlig vakker, smart og en enkel hund å ha. Hun er lett å trene, liker å please, stikker ikke av, går godt med alle andre hunder og er veldig kjærlig og nær, vil alltid være der jeg er. Hun er full av begeistring, har mye energi og er utholdende, men klarer seg med middels mosjonsnivå. Hun sporer sopp for meg i skogen om høsten, det skjønte hun nærmest av seg selv på vår første sopptur at hun skulle gjøre. Hun viser vei, jeg følger etter og hun tar meg til store soppområder. Størrelsen er veldig hendig! Hun elsker å bade både inne og ute:-) Pelsen og ørene krever noe stell, og hun røyter endel. Jeg kan på det varmeste anbefale Boyking Spaniel som en familiehund! Vi planlegger valper om ett år eller to, ta gjerne kontakt hvis interessert. Mvh Helene 47609125

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]