Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel hunderaser. Engelsk Cocker Spaniel benyttes til jakt.

Engelsk Cocker Spaniel, rasehunder, hundeaser, engelsk, cocker, spaniel

Engelsk Cocker Spaniel: Få informasjon om hunderasen Engelsk Cocker Spaniel her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Engelsk Cocker Spaniel benyttes til jakt. Engelsk Cocker Spaniel defineres i FCI som spaniel hunderaser. Engelsk Cocker Spaniel har en vennlig innstilling til ukjente såvel som til egen familie. men ingen hunder er 100% trygge. Øreinfeksjon er et problem spesielt hos denne rasen. Levealderen er normalt 12 til 15 år. Engelsk Cocker Spaniel stammer fra England.

Niclas skriver:

Engelsk Cocker Spaniel - jeg har en . Overlegen rasehund. Mye positivt som kan bli sagt om en engelsk cocker spaniel. På alle måter elskelige hunder. Oppvakt og sterke instinkter.

Solfrid skriver:

Engelsk Cocker Spaniel.Fin rasehund dette, og ønsker meg plutselig en engelsk cocker spaniel hvis vi får lov av borettslaget da. Hvilke erfaringer har dere som er eiere av hunder av denne rasen?

Frimeli skriver:

Herlig rase.Jeg har ei cocker-tispe og er godt fornøyd. En nydeligere hund skal du lete lenge etter! Godt lynne, passe leken, veldig kosete og perfekt størrelse. Det er jo litt pelsstell da, det må man være klar over, men skal man ikke stille ut er det jo bare å prøve seg med klippemaskinen selv.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]