Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever hunderaser. Nova Scotia Duck Tolling Retriever er en litt sær hund som har blitt kjent for å ikke være så enkelt å ha med å gjøre.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever, rasehunder, hundeaser, nova, scotia, duck, tolling, retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever: Bli kjent med rasen som heter Nova Scotia Duck Tolling Retriever her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Nova Scotia Duck Tolling Retriever er en litt sær hund som har blitt kjent for å ikke være så enkelt å ha med å gjøre. Dette er selvfølgelig et resultat av manglende kunnskap om hunderasen, og ikke et problem ved rasen i seg selv. Dersom man setter seg inn i oppdragelsen av disse spesielle hundene kan man få en fantastisk familievenn såvel som en utmerket jakthund spesielt til gåsejakt/andejakt. Nova Scotia Duck Tolling Retriever kategoriseres som retrievere i FCI. Nova Scotia Duck Tolling Retriever er som regel vennlig i forhold til andre hunder. Dette er svært smarte hunder, og mental stimulering er derfor viktig for trivselen. Tolleren, som den også kalles, blir gjerne med på lek. og vil blir en favoritt blant barna. HD forekommer. Normal levealder er 12 til 14 år. Nova Scotia Duck Tolling Retriever er fra Canada.

Kathrine skriver:

Ligner på en golden retriever.De er ikke så kompliserte vesner, og ligner litt på golden retriever i væremåte også. Kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen om at dette er sære hunder. Min søster har hatt med seg et søskenpar hjem (hun jobber med omplassering) og det var verdens snilleste hunder!

Oliver skriver:

Nova Scotia Duck Tolling Retriever.Kul rase, kanskje jeg skal få meg en nova scotia duck tolling retriever om det er lov av borettslaget. Noen her som har en slik hund og som kan anbefale den?

Hundemann skriver:

Nova Scotia Duck Tolling Retriever omtale . Enormt fin rase. Ikke en hund for hvem som helst, men fin hund for de som vil ha hund som hobby. Eier selv en nova scotia duck tolling retriever. Dette er en type helt eksepsjonelt tillitsfulle rasehunder. Kan være litt sær på noen områder, litt sta og anbefales hundevante mennesker.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]