Russisk spaniel

Russisk spaniel hunderaser. Russisk spaniel blir brukt til jakt i Russland, men er lite brukt utenfor hjemlandet.

Russisk spaniel, hunderaser, rasehunder, russisk, spaniel

Russisk spaniel: Lær om hunderasen Russisk spaniel her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Russisk spaniel blir brukt til jakt i Russland, men er lite brukt utenfor hjemlandet. Disse hundene innehar mange av de kvaliteter man kjenner fra spaniel hunderaser flest: god luktesans, bra hørsel, og jakthunder som det er lett å dressere. Russisk spaniel er hundevennlig. Russisk spaniel har opphavet sitt fra Russland.

Mathias skriver:

Russisk spaniel.Fin rasehund dette, og ønsker meg plutselig en russisk spaniel hvis den ikke bjeffer for mye. Er det mye jobb med disse hundene?

Petter skriver:

Russisk spaniel eier . Elegant hund. Har lært meg å kjenne rasen, en russisk spaniel... Ingen tvil om at dette er smarte hunder. Litt egenrådig og fortjener å komme hjem til familier som vil bruke mye tid med hundene sine.

Kari skriver:

Eier av Scott , russisk spaniel.Vår Scott er nå snart 4 år.Fantastisk trivelig hund,kjærlig og snill - svært knyttet til eier og våre familiemedlemmer. Sosialisert som valp med andre hunder og ukjente mennesker. Medfødt apportør og alle jaktinstinkt er inntakt. Søk på spor og mye mosjon er vår måte å gi han den stimuli han trenger. Dette er ikke en sofahund, men en super turkamerat for alle som trives utendørs. Oppsummert: Godt gemytt,god helse, aktiv og leken. Sterk på søk. Krever mosjon og mental stimulans.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]