Irsk vannspaniel

Irsk vannspaniel hunderaser. Irsk vannspaniel lukter seg frem til byttet, og benyttes som apporterende hund for å hente bytter som faller i vannet, for eksempel til grågåsjakt er dette en flott jakthund.

Irsk vannspaniel, rasehunder, hundeaser, irsk, vannspaniel

Irsk vannspaniel: Finn informasjon om hunderasen Irsk vannspaniel her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Irsk vannspaniel lukter seg frem til byttet, og benyttes som apporterende hund for å hente bytter som faller i vannet, for eksempel til grågåsjakt er dette en flott jakthund. Irsk vannspaniel blir av FCI plassert i gruppen for vannhunder. Irsk vannspaniel fremkaller mindre allergens og er mer allergivennlig enn mange andre hunderaser. Disse hundene er energiske og krever sin dose mosjon hver dag. Minimalt med røyting. Har HD-problemer. Irsk vannspaniel kommer fra Irland.

Alexander skriver:

Irsk vannspaniel hunder . Fin hunderase. Dette er krevende hunder vil kanskje noen si, men jeg har kun positive opplevelser med min irsk vannspaniel. De er lett-trente rasehunder! Finurlig men det er jo slik som er forskjellig fra den ene hunden til den andre.

Sara skriver:

Irsk vannspaniel.Min familie kunne godt tenkt oss en irsk vannspaniel hvis vi finner en oppdretter i nærheten. Erfaringer? Noen?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]