Labrador Retriever

Labrador Retriever hunderaser. Labrador retriever er en meget allsidig tjenestehund, såvel som en fantastisk flott familiehund.

Labrador Retriever, hunderaser, hunder, labrador, retriever

Labrador Retriever: Les mer om hunderasen Labrador Retriever her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Labrador retriever er en meget allsidig tjenestehund, såvel som en fantastisk flott familiehund. Verdens mest populære hunderase, muligens. I USA ligger den øverst på listen blant populære hunderaser, og i Norge er det i hvert fall på topp 10, år etter år. Benyttes som jakthund (apporterende fuglehund), som blindehund, tjenestehund i politiet (sporingshund og narkotikahund, ikke som angrepshund, for det ligger ikke til deres natur). Labrador er en god jakthund, da først og fremst til fuglejakt.

Den vil apportere, og bringer tilbake byttet i munnen som har karakteristiske myke lepper/mule slik at kjøttet ikke blir ødelagt, et karakteristisk trekk ved alle retriever hunderaser. Labrador Retriever tilhører FCI seksjon retrievere. Labrador Retriever er usedvanlig vennlig ovenfor mennesker, fremmede såvel som familiemedlemmer.

Nysgjerrig og kontaktsøkende, livlig og glad. Labradoren har mye energi, og for at den skal holdes i god form bør den få løpe fritt eller sammen med en aktiv eier flere ganger i uken. Labradoren liker å arbeide med mennesker, og dens intelligente vesen gjør at den trives best om den får noen mentale utfordringer. Labrador Retriever har en leken personlighet, og om ønskelig kan man få en hund som er utrolig glad i å leke selv i voksen alder. Labradoren er meget mottakelig for trening, og det er dette som gjør den så god og allsidig som brukshund. og trives godt i selskap med barn. Rasen sliter med HD-problemer. Levealder: 10 til 12 år. Labrador Retriever har opphavet sitt fra England.

Mathias skriver:

Labrador Retriever omtale . Flott og ingenting negativt med disse. Ingen rase er så fantastisk som labrador retriever. Etter min mening ekstremt lystbetonte rasehunder. Smart og anbefales hundevante mennesker.

Henrik skriver:

Labrador Retriever.Kanskje dette er hunden for meg, vil gjerne ha en labrador retriever hvis det finnes et sted å få kjøpt de i nærheten. Kan noen dele sine erfaringer om denne rasen?

Svein skriver:

Snill gatehund.Adopterte en midd og insektinvadert Labrador fra gata i Thailand. Etter et opphold paa dyrehospital,og div medisinering hjemme,har den blitt en meget flott og snill hundedame. Var snill foer ogsaa, men naa er den frisk. Bor i Thailand/

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]