Foxhound

Foxhound hunderaser. Foxhound er den beryktede revejegeren, og hvert år tar tusener av foxhounds del i den kontroversielle revejakten som britene arrangerer.

Foxhound, hunderaser, hunder, foxhound

Foxhound: Få info om rasen Foxhound her.

18. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Foxhound er den beryktede revejegeren, og hvert år tar tusener av foxhounds del i den kontroversielle revejakten som britene arrangerer. Foxhound finnes i en engelsk og amerikansk utgave, og de to regnes av mange kennelklubber som seperate hunderaser. Dens utmerkede luktesans gjør dette til en god jakthund. De jakter i flokker på gjerne 10 hunder eller opptil så mange som 100 hunder i et jaktspann. Foxhound er uproblematisk i forhold til andre hunder, et karaktertrekk som bevisst har blitt avlet frem, da de må kunne fungere som et lag i en større gruppe med andre hunder. men ingen barn bør være alene med hunder. Foxhound har opphavet sitt fra England.

Filip skriver:

Foxhound.Har lyst på en foxhound men må nok lære meg litt mer om denne rasen først.

Maja skriver:

Foxhound - eier én av denne rasen . Smart hunderase. Det kan bli skrevet mye om foxhound. Rimelig morsomme dyr. Hengiven men det er jo slik som er forskjellig fra den ene hunden til den andre.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]