Flat-Coated Retriever

Flat-Coated Retriever hunderaser. Flat-Coated Retriever er en allsidig brukshund.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Flat-Coated Retriever er en allsidig brukshund. De er apporterende hunder avlet for jakt, men i senere tid har den også blitt en svært populær familiehund. De har også mange oppgaver som labrador retriever, slik som redningshund, terapihund, og narkotikahund i politiet. Dens milde temperament og behagelige gemytt gjør den til en usedvanlig flott familiehund. Den kan med fordel benyttes til agility og annen hundesport. Flat-Coated Retriever defineres i FCI som retrievere. Flat-Coated Retriever er hundevennlig. Flat-Coated Retriever er meget vennlig innstillt ovenfor mennesker, og er nysgjerrig og imøtekommende ovenfor ethvert ukjent ansikt. De har ganske mye energi og krever sin dose daglig mosjon. En gåtur om dagen er ikke nok, den må få lov til å løpe litt for å holde seg i fysisk god form. Flat-Coated Retriever liker å leke sammen med mennesker og andre hunder. Egner seg godt som førstegangshund, de er lett å trene og sjelden sta. men enhver hund kan utgjøre en trussel, og barn bør være under oppsyn når de leker med hunder. Noen hunder kan få hd-problemer. Kan leve i 9 til 11 år. Flat-Coated Retriever er fra England.

Thea skriver:

Flat-Coated Retriever.Min familie kunne godt tenkt oss en flat-coated retriever hvis det er snille hunder. Er dette snille hunder?

Ingrid skriver:

Flat-Coated Retriever hunderase . Flott hunderase. Det er mye bra som kan sies om flat-coated retriever:-) De er jo veldig medgjørelige hunder. Spesiell på sin måte og kanskje den fineste hunderasen jeg vet om.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]