Engelsk springer spaniel

Engelsk springer spaniel hunderaser. Engelsk springer spaniel benyttes som narkotikahund i politiet på grunn av sin utrolige evne til å lukte seg frem til narkotiske stoffer.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Engelsk springer spaniel benyttes som narkotikahund i politiet på grunn av sin utrolige evne til å lukte seg frem til narkotiske stoffer. Først og fremst er Engelsk springer spaniel en fantastisk jakthund, såvel som en morsom og trivelig familiehund. En hund blir ofte hva man gjør den til, og med et godt stykke arbeid har man her en utrolig flott hund som hele familien kan ha glede av. Den engelske springerspanielen er dessuten en utmerket jakthund.

Engelsk springer spaniel kategoriseres som spaniel hunderaser i FCI. Engelsk springer spaniel er vennlig ovenfor andre hunderaser. Engelsk springer spaniel blir lett venn med de fleste mennesker, og er sjelden skeptisk til fremmede, og er derfor ingen god vakthund. men enhver hund kan utgjøre en trussel, og barn bør være under oppsyn når de leker med hunder. Rasen har HD-problemer. Øreinfeksjoner utvikles av mange hunder av denne rasen. Anlegg for hudproblemer. Engelsk springer spaniel ble først avlet i England.

Svein skriver:

Engelsk springer spaniel.Fin hunderase. Vil ha en engelsk springer spaniel om man kan få de billige.

Hennie skriver:

Engelsk springer spaniel kommentar . Praktfull hunderase. Eier selv en engelsk springer spaniel.. De er imøtekommende hunder. God til å lytte kan være midt i blinken for de som ønsker å bruke mye tid på hundene sine.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]