Koolie

Koolie hunderaser. Koolie er kjent for å være glad i mennesker, og kommer gjerne logrende til fremmede som ankommer eiendommen.

Koolie, hunderaser, hunder, koolie

Koolie: Få nyttig info om hunderasen Koolie her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Apporterende hunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Koolie er kjent for å være glad i mennesker, og kommer gjerne logrende til fremmede som ankommer eiendommen. Altså ingen god vakthund, men en ypperlig familiehund. Koolie kommer fra Tyskland.

Oskar skriver:

Koolie.Fin hund dette, ønsker meg en koolie hvis vi ikke må vente så alt for lenge på valper. Er det mye jobb med disse hundene?

Thea skriver:

Koolie - eier én av denne rasen . Elegant rasehund. Har fått mine erfaringer med koolie:-) De er kanskje litt for spesielt interesserte, men de er lydhøre rasehunder! Litt egenrådig og intelligent på alle områder.

Gjest skriver:

Koolie.Åj, dette er en rase jeg aldri har hørt om. Men glad i mennesker og dårlige vakthunder høres jo perfekt ut:) Noen som kan fortelle mer om denne rasen eller kjenner til oppdrettere? Er den godkjent i FCI?

Gjest skriver:

Ser etter en hund glad i mennesker også barn . Har hatt golden tispe i12,5 år , så en labrador tispe i 10,5 år kjempefornøyd med begge . Skulle vært morro å prøve en tredje ,så hvorfor ikke entispe koolie. Men hvor får en tak i en slik ?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]