Dogo Argentino

Dogo Argentino hunderaser. Dogo argentino er ulovlig i Norge, men uten faglig begrunnelse.

Dogo Argentino, hunder, dogo, argentino

Dogo Argentino: Bli kjent med hunderasen Dogo Argentino her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dogo argentino er ulovlig i Norge, men uten faglig begrunnelse. De har blitt brukt som kamphund, og man har sett hva disse hundene kan gjøre i de tilfeller den har blitt fremprovosert til å sloss. Hundekamper er ikke en natrurlig situasjon for en hund, men organisert av mennesker. Det å kjempe med livet som innsats er selv ikke noe en dogo argentino vil gjøre, med mindre den har blitt opplært til det. De viste seg mange ganger å være uovervinnelige i kamphundmiljøer i Sør-Amerika, men den adferden den viser på en kamphund-arena er selvfølgelig ikke slik en dogo argentino vanligvis oppfører seg. Ved ansvarlig hundehold og omsorg kan også disse hundene bli balanserte og ikke mer farlige enn andre store hunder. Dogo Argentino blir kategorisert som molosser hunderaser i FCI sin klassifisering. Levealder er fra 10 til 12 år. Dogo Argentino er fra Argentina.

Hans-Tore skriver:

Dogo Argentino erfaringer . Henrivende hunderase. Har erfaring med en dogo argentino. Kan ikke beskrives med ord, må oppleves.. de er morsomme hunder! Smart men for min del synes jeg dette er flotte hunder.

Jonas skriver:

Dogo Argentino.Jeg vil gjerne ha en dogo argentino om de ikke koster for mye. Kan noen dele sine erfaringer om denne rasen?

oshee skriver:

Er det noen her som eier en Dogo Argentino? Siden de er ulovlige hunderaser, så hva måtte du gjøre for å eie den her i Norge... Jeg har tenkt veldig mye på denne hunden, men jeg leste at de var ulovlige.

Mari skriver:

Eier av dogo Argentino.Jeg eier en Dogo Argentino. Bor riktig nok ikke i Norge. Denne hunderasen er virkelig fantastisk. Ekstremt morsom, tålmodig og lærer ting veldig fort. Hvis jeg skal beskrive Dogo Argentino med ett ord blir det, Snill! Utrolig vennlig mot andre mennesker, hunder, barn... Har aldri kommet opp i en situasjon hvor min hund har blitt aggresiv. Derimot er han ekstremt kosete. Kosestund blir tatt veldig seriøst i vårt hjem. Store, flotte, hvite renslig hunder, bjeffer skjeldent, men når det først skjer er det ekstremt høyt. Han bjeffer kun når noen kommer på besøk. Det vansklige med denne rasen er helsen. Det er veldig vanlig med allergi, nedsatt hørsel/syn osv. Hunden min er også ganske mørkredd. Håper hundeloven kan endres, ser ingen grunn til å stenge ut disse hundene...Om noen vil se hunden min, har vi en egen instagram-bruker kun for den. diablo_dogo_argentino. :)

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]