Dogo canario

Dogo canario hunderaser. Dogo canario har blitt benyttet som kamphund, og er dessverre kjent for sin rolle i dette miljøet.

Dogo canario, hundeaser, dogo, canario

Dogo canario: Les mer om hunderasen Dogo canario her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Molosser, pincher, o.l.

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dogo canario har blitt benyttet som kamphund, og er dessverre kjent for sin rolle i dette miljøet. Det er likevel mange andre kvaliteter som gjør dette til en interessant hunderase. Hengiven ovenfor sin eier, og en fantastisk god vakthund. Levealder: 9 til 11 år. Dogo canario er fra Kanariøyene.

Freddy skriver:

Dogo canario.Fin hund dette, ønsker meg en dogo canario om det finnes noen oppdrettere i nærheten. Hvilke erfaringer har dere som eier disse hundene?

Mini skriver:

Dogo canario observasjon . Herlig hunderase! Har lært meg å kjenne rasen, en dogo canario! Ubeskrivelig rase, de er i hvert fall pålitelige rasehunder! Finurlig og passer meg perfekt.

Rolf skriver:

Dogo canario som rømmer, vanlig eller ikke.Har noen negative erfaringer med dogo canario. De opptrer ikke truende i det hele tatt, og virker veldig snille når de er sammen med eier. Jeg kritserer ikke rasen i helhet, for jeg kjenner bare denne rasen fra to slike hunder. Når de er sammen med eier har det gått fint, men hundene har rømt når de har vært hjemme alene. Eier passer det man typisk kan beskrive som en ansvarlig hundeeier. Har kontroll på hundene. Sliter seg ikke fra båndet, kommer når de blir ropt på, lydige og rolige hunder i samvær med eier. Aldri opplevd hundene som noe truende når han er sammen med de. Jeg synes ofte man skriver at det aldri er hundene det er noe galt med, men alltid eieren. Får ikke det helt til å stemme. Problemene har vært i forbindelse med når hundene har rømt. De forandrer personlighet virker det som. Er ute etter å ta alt og alle. Måten hundene har rømt på gjør at jeg ikke klarer å legge all skyld på eieren. En gang rømte hundene ved å knuse et vindu, bare hundene vet vet akkurat hvordan det gikk for seg, men den ene hunden blødde og hadde kuttsår i ansiktet og brystet, kanskje den bare hoppet igjennom vinduet eller lente seg inntil vinduet. Ingen vet. Slutten på visa var at hundene gikk til angrep på hunden vår, som ble påført stygge skader. Eier insisterte på å dekke alle veterinærutgifter, og var genuint lei seg for hendelsen. Etter denne episoden anskaffet eier hundegård, aldri mer alene hjemme inne i huset. Et par dager med ny hundegård, og hundene hadde på mirakuløst vis klart å lage en åpning i selve nettinggjerdet. Bitt seg rett igjennom eller noe, den ene hunden hadde merker på innsiden av munnen som kunne tyde på det. Denne episoden hendte når barna her var på vei hjem fra skolen. Hundene overrasket barna, bjeffet og jaget barna, som valgte å løpe ut i veien og stoppet en bil for å komme seg unna. Alt endte bra denne gangen, men dette var på en 90 kmt veistrekning, og flaks at det endte som det gjorde. Eier har omplassert hundene, så nå er det kanskje andre naboer som får gjennomgå?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]