Amerikansk akita

Amerikansk akita hunderaser. Den amerikanske akita har blitt benyttet som kamphund, men ikke til den grad som akita inu, den asiatiske halvbroren til denne hunderasen.

Amerikansk akita, hunder, amerikansk, akita

Amerikansk akita: Bli kjent med hunderasen Amerikansk akita her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Amerikansk akita er en spisshund rase. Den kan ved sosialisering på et tidlig tidspunkt komme godt overens med andre hunder, og fungere som en familiehund, men er ingen ideell hunderase for en barnefamilie. Amerikansk akita defineres i FCI som asiatiske spisshunder. Hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen, dette gjelder spesielt for denne rasen. Amerikansk akita stammer fra U.S.A, men er en videreføring av Akita Inu som har opphav fra Japan. Den amerikanske rasen er noe større og tyngre enn inuen.

Isak skriver:

Amerikansk akita eier . Flott hunderase! Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne... Liker alt med amerikansk akita. Personlig erfaring er at dette er milde rasehunder. Lett å trene og fungerer som nybegynnerhund hvis man har tid.

Oliver skriver:

Amerikansk akita.Denne var fin, ønsker meg en amerikansk akita hvis det er en kennel her i området. Hvordan er stell av pelsen, mye jobb med denne rasen?

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]