Amerikansk Eskimo hund

Amerikansk Eskimo hund hunderaser. Amerikansk Eskimo hund er en nordlig hunderase av typen spisshund.

Amerikansk Eskimo hund, hunderaser, amerikansk, eskimo, hund

Amerikansk Eskimo hund: Les om hundene som kalles Amerikansk Eskimo hund her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Amerikansk Eskimo hund er en nordlig hunderase av typen spisshund. Dette er en amerikansk variant av eskimohund, og har blitt mer brukt som utstillingshund enn brukshund/trekkhund, sammenlignet med de opprinnelige eskimohundene. Disse hundene uler som en ulv, og du bør ha tenkt på naboene før du anskaffer deg en slik hund. Lydene kan høres på god avstand. Det er få hunderaser i verdens som er skapt for ekstremkulde, men den amerikanske eskimohunden takler vinteren utendørs svært godt. og vil bli en hund som alle barn elsker. Hoftedysplasi er en mulig helseplage hos disse hundene. Den kan til en viss grad minne litt om en ulv i utseendet. Lever i 15 til 18 år. Amerikansk Eskimo hund er fra Tyskland.

Mini skriver:

Amerikansk Eskimo hund.Kunne kanskje tenkt meg en amerikansk eskimo hund men alle i familien må bli enig først... Hva er viktig å vite om denne rasen? Ønsker å lære mer..

Jonas skriver:

Amerikansk Eskimo hund tips . Fremragende hunderase! Mangt har blitt sagt og skrevet om amerikansk eskimo hund. De er ekstremt familiekjære skapninger. Må sosialiseres tidlig og perfekt som en familiehund hvis man er vant med hunder fra før.

Hun skriver:

OPPDRETTER.Er det noen Amrikanske Eskimo hund oppdrettere å anbefale ?:-)

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]