Indianerhund

Indianerhund hunderaser. Indianerhund er vennlig mot hunder og mennesker, men krever sosialisering.

Indianerhund, hunderaser, rasehunder, indianerhund

Indianerhund: Finn ut mer om hunderasen Indianerhund her.

25. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Indianerhund er vennlig mot hunder og mennesker, men krever sosialisering. Indianerhunder har det samme insitnktet til å hyle som mange andre nordlige spisshunder, et instinkt som er direkte nedarvet fra ulven. Hos ulvene har slik hyling mange viktige funksjoner, men hos indianerhunden er det først og fremst for å skape en følelse av flokktilhørighet og for å fortelle omverdenen om at dette er deres territorie. Disse hundene er skapt for å leve i et kjøligere klima. Levealder er 14 til 19 år. Indianerhund ble skapt i Nord-Amerika.

Peter skriver:

Indianerhund.Vil ha en indianerhund om det er noen valper å få tak i da.

Sofia skriver:

Indianerhund omtale . Nett hunderase! Utrolig hvor lydige de er disse hundene, jeg har selv en indianerhund... Ubeskrivelig rase, de er i hvert fall smarte dyr. Fredelig etter min erfaring.

marita skriver:

Finnes de i norge.Er det noen som vet om noen som driver oppdret av denne rasen? For de som har denne rasen, hvor fikk dere tak i denne rasen?

Tone skriver:

Kjøping av hund eller valp.Hvor kan man kjøpe slike valper eller hunder da, for har lenge hatt lyst på en siden den er allergivennlig. Hvor kjøpte dere rasen

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]