Amerikansk nakenterrier

Amerikansk nakenterrier hunderaser. Amerikansk nakenterrier er blant de hypnoallergiske rasehunder og kan være et alternativ for allergikere.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Terrier hunderaser

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Amerikansk nakenterrier er blant de hypnoallergiske rasehunder og kan være et alternativ for allergikere. Kan leve i 14 til 16 år. Amerikansk nakenterrier ble skapt i USA.

Hundemann skriver:

Amerikansk nakenterrier.Drømmer om en dag å kunne eie en amerikansk nakenterrier om det ikke blir for mye styr. Kan noen dele sine erfaringer om denne rasen?

Måneskinn skriver:

Amerikansk nakenterrier rasen . Henrivende rase. Det er mye man kan si om denne rasen, og vet selv en del om amerikansk nakenterrier. Dette er en type helt eksepsjonelt hengivne rasehunder. Smart og kan finne på mye sprell hvis man ikke er god nok med oppdragelsen.

Ella skriver:

Utrolig rase.Er eier av en hann av denne rasen. De er utrolig tilpasningsdyktige, til tross for at de er nakne. Er du allergisk mot pels, anbefaler jeg denne rasen. Men de kan trenge litt klær når det er veldig kaldt. Og om de har hvitt pigment i huden, må de ha solkrem med høy faktor på sommeren. En helt sort nakenhund trenger ikke solkrem. Det er min erfaring. :) Gemyttet er ganske typisk terrier. Tøff, glad, omgjengelig, intelligent og leken. De må som alle andre raser, sosialiseres godt fra valpestadiet. Ellers kan den få atferdsproblemer senere. Veldig lett å trene og ivrig for å lære nye ting. Krever middels med mosjon. De kan ha en del jakt-instinkt. Men anbefales ikke til jakt da mangelen på pels gjør den sårbar for kutt og rifter. Til gjengjeld gror sår ganske fort, og får den arr vil arret ha samme pigment som huden har. Det er også en frisk rase. Som det står ovenfor, kan de bli 16 år gamle. Har aldri hørt om noen arvelige sykdommer på dem. Amerikansk nakenterrier har et 100% fullt tannsett. I motsetning til de andre nakenhundene som kan mangle noen tenner. Merk: Det finnes ikke allergifrie hunder! En amerikansk nakenterrier kan ha mindre tendens til å irritere en allergiker, men en som er allergisk kan reagere på spytt, urin og hudflak fra dyret. Ikke bare pelsen. Så undersøk GODT før du anskaffer en om du har allergier! Les mer om rasehistoren ved å google "American Hairless Terrier" :)

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]