Alaskan Klee Kai

Alaskan Klee Kai hunderaser. Alaskan Klee Kai regnes for å være en nordlig spisshund hunderase.

Alaskan Klee Kai, rasehunder, alaskan, klee, kai

Alaskan Klee Kai: Les om rasen som heter Alaskan Klee Kai her.

28. mai 2024 av 🐶 Rasehunder / Spisshunder

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Alaskan Klee Kai regnes for å være en nordlig spisshund hunderase. De er på en måte minitaryrutgaven av siberian husky, og har som regel vært mest brukt som selskapshund og familiehund, og er ypperlig til dette formålet spesielt i kaldere klima. På grunn av sin størrelse (relativt liten) er den er ikke egnet som trekkhund. Alaskan Klee Kai er vennlig ovenfor andre hunder. Levealder er fra 12 til 14 år. Alaskan Klee Kai stammer fra USA.

Lucas skriver:

Alaskan Klee Kai.Kunne godt eid en alaskan klee kai om det hadde vært mulig. Kan den være alene inne i en leilighet?

Oskar skriver:

Alaskan Klee Kai innlegg . Fager rase! Mye positivt med alaskan klee kai.. Disse er ekstremt artige familiedyr. Omtenksom slik jeg opplever den men det varierer selvsagt.

Bibbi skriver:

Spørsmål.Hei kan dennnehunden vers alene 3 - 4 Timer om dagen for datteren min går på skole men hun bar aktiv og lekte med den gamle hunden vår rett etter lekser og manen min jobber 2 uker og hjemme 2 uker jeg er syke meldt og kan ikke jobbe p.ga. sykdo m men går på dagsenter 3-4 timer om dagen utenom i helgene kunne denne hunden være passende for oss vi har også en latt men den liker hunder. Tror du vi kunne fått denne hunden

Andrea skriver:

Søket opptretter på alaskan klee kai.Finner _ingen_ opptrettere i norge på alaslan klee kai. Føler meg skikkelig håpløs..

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]